fbpx

Seizoen 1 Afl. 3: Uruzgan en Foxy Foxtrot

Gepubliceerd door Hajo Magré op

Aflevering 3: Uruzgan en Foxy Foxtrot

Jasper Molenaar werd op zijn 18e beroepsmilitair. In 2007 ging hij op missie naar Afghanistan. Niet alleen daar, maar in de 10 jaar die volgden na zijn terugkeer, kreeg hij veel te maken met de dood. Familieleden, collega’s en een vriendin overleden. En het had weinig gescheeld of hij was er zelf niet meer geweest. Jasper is nu 32. Hij neemt ons mee in zijn verhaal.

En we praten met Angelique Stein. Zij was 20 jaar muzieksamensteller voor de radiozenders in Hilversum. Nu heeft Angelique een muziekadviesbureau en één van haar specialiteiten is uitvaartmuziek. Wat haar betreft kan je echt alles draaien op een uitvaart, zelfs muziek die misschien ongepast lijkt, zolang je het maar goed uitlegt.

Met hartelijke dank aan Jasper Molenaar voor zijn bijdrage aan deze aflevering.

En dank aan muziekadviesbureau Angelique Stein.

Lees meer informatie over de Uruzganmissie.

De link naar Spotifylijst met verzamelde uitvaartmuziek uit radioprogramma De Sandwich vind je hier:

De oktoberpodcast van De Sandwich kun je hier beluisteren:

https://open.spotify.com/show/4vJTreM3GZ8xmVK0xK1pPY?si=-f8jGLdlQKmnYdC-2EBuTw

In de podcast refereerden we aan het boek Singing in the brain, geschreven door Professor Erik Scherder. Dit boek is bij diverse boekhandels verkrijgbaar.

Patty-Lou Middel Leenheer zorgde voor de presentatie, interviews, productie en teksten. Hajo Magré zorgde voor presentatie, teksten en audiomontage.

Een productie van https://soundslikepatty-lou.nl en https://www.audiodroom.nl.

Categorieën: Podcast